Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený

No tak to vyzera, ze je to v platnosti od cca 2009, nakolko nas v 2008 na hranici iba skontrolovali a isli sme bez problemov. Problematicky vidim iba to, ak by nejaky iniciativny policajt na hraniciach tvrdil, ze ani nase psy tam nemozu...ale aj s APBT ma to hneva, bohuzial oni si toho vzdy odskacu najviac :-/

v takom pripade by som asi fakt isla cez iny hranicny priechod, vsade predsa debili byt nemozu, ale tych pitakov mi je tiez luto, lebo je to zasrana diskriminacia a je to totalne hlupe. ludia si taketo plemena kupuju kvoli tomu, ze su to vsestranne vyuzitelni sportovci a partaci, ktori stihaju drzat tempo so skutocne aktivne zijucim majitelom, a nakoniec clovek ktory si takeho psa kupi aby sa s nim mohol venovat roznym aktivitam zisti, ze tento pes je prenho v skutocnosti gula na nohu a nesmie s nim vstupit doslova nikam. a potom sa cudujme ze ich je tolko po utulkoch 

takze informovala som sa na interpretaciu toho zakazu dovozu plemien terier x bull do Chorvatska a zakaz sa tyka JEDINCOV, ktore nie su zaregistrovane v fci - teda vyzera to tak ze aj bezpapierovych terier x bull, nielen pitov
bola som vsak odporucana na konzularne oddelenie velvyslanectva SR v Zahrebe, ktore ma k dispozicii kompletne zbierky zakonov HR - mail cons.zagreb@mzv.sk alebo na konzularne oddelenie velvyslanectva Chorvatskej republiky - tel. c. 5720 20 91.
Naposledy upravil kudlakova (22-07-2010 10:48:46)

Tak to uz co je...to aby som nosila so sebou preukaz povodu, ked idem do Chorvatska?

tiez mi to pride pritiahnute za vlasy...