Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený

drzim palce Mary, daj vediet ako ste dopadli

až dnes ideme k veterinarovi
pozrela som na nete a objednala som geladrink forte a artrodiet, mozno si dam s nou kedze beham a cvicim
dakujeme za všetko 

tak dufam ze uz sa konecne podari zistit pricinu

takze veterinar zistil dysplaziu - artrozu laktoveho klbu - prednej lavej labky + zvapenatena slacha
na pravej labke zlomena kosticka
ale sme sa rozhodovali ze by sme este snimky niekomu ukazali pretoze sme sa s vysledkom artroza neuspokojili a celi sme takou malou nadejou ze to nieje pravda s niekym poradit... dnes frajer zbehol k veterinarovi..a ze vraj po nom hucal... ?! (som zvedava co mi vecer priatel povie)
okrem toho ze sa artroza objavi naumeranou zatazou je to aj genetika? a je mozne aby sa uz dysplazia neobjavila na RTG pred 3 rokmi ?

dysplazia sa pred tymi 3 rokmi urcite ukazat mala, ze by ju vet prehliadol alebo bol snimok nekvalitny? divne to je, kazdopadne dysplazia je vrodena a vidno ju uz vo veku cca 10 mesiacov. artroza sa mohla rozvinut prilisnou zatazou alebo urazom, o ktorom ste nemuseli vediet alebo ste si ho sice vsimli, ale nebol nicim napadny. to sa mi zda dost pravdepodobne aj vzhladom na tu zvapenatenu slachu. u ktoreho veta ste boli pred tymi 3 rokmi a kde teraz?