Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený

Ahoj, zdravím všechny majitele a příznivce stafbulů a amstafů.Moje malá piraňa
se jmenuje Lery a včera mu bylo právě 14 týdnů.
Jsem moc rád, že jsem našel tohle prima fórum, je bezva, že se můžu pobavit s podobně postiženými lidmi.
Ondra

@sturmidlo - Ahoj Ondra, vitaj u nas na fore. Som rada, ze si nas nasiel a aj si sa pekne zorientoval....a velmi pekne si tu nasu bandu pomenoval - postihnuti ludia :-)
Lery je krasnucka, takto vyzerala fenka, ktoru som si chcela zobrat od chovatela (moj sen bola biela fenka s ciernym flakom cez oko, ale cisto cierne ucho bolo tiez komicke), ale nakoniec to dopadlo inak a mam Gimliho (cierneho psa s bielymi znakmi) :-)
Tesim sa, ze sa zapoji dalsi fanusik bull&terriers do nasich diskusii 

Jenom malá technická poznámka - Lery je kluk jako buk.Moje chyba, asi jsem měl napsat spíš piraňák...

U mě to bylo s barvou přesně naopak.Já chtěl původně černého, ale potom jsem se zamiloval do Leryho a bylo rozhodnuto.

Ahaaa...prepac, ja som si to nejako neuvedomila
Je to stale KRASNA PIRANA
Aj ked meno mi velmi nesedelo k holke
Jasne, clovek moze mat predstavy a velakrat sa ich aj drzime, ale niekedy nam crnkne do nosa nieco uplne ine a je to laska, ktorej neodolas 

sturmidlo napísal:
Ahoj, zdravím všechny majitele a příznivce stafbulů a amstafů.Moje malá piraňa
se jmenuje Lery a včera mu bylo právě 14 týdnů.
Jsem moc rád, že jsem našel tohle prima fórum, je bezva, že se můžu pobavit s podobně postiženými lidmi.
Ondra
Ahoj Sturmidlo, tešíme sa na dalšieho nadšenca a cíť sa tu fajn , tak ako my 

Ahoooooj Sturmidlo, vitaj medzi nami postihnutymi, pirana je krasna 

Vitaj vitaj!! 
Naposledy upravil barbss (04-06-2010 9:28:40)