Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený

otocihak napísal:
urcite lepsie ako doma sediet na gauci, len nech si pekne psici zamakaju aj na tom asfalte..., no musime sa prisposobit moznostiam, ale aj tak diky, budem moc rad ked sa podari hocico....
S Ramzesom sme sa predbezne dohodli na nedelu koli vozitku a navrhol som mu, ze by sme mohli aj potrenovat...

admin napísal:
otocihak napísal:
urcite lepsie ako doma sediet na gauci, len nech si pekne psici zamakaju aj na tom asfalte..., no musime sa prisposobit moznostiam, ale aj tak diky, budem moc rad ked sa podari hocico....
S Ramzesom sme sa predbezne dohodli na nedelu koli vozitku a navrhol som mu, ze by sme mohli aj potrenovat...
no tak to je teda super, tak tu nedelu si volame.....

otocihak napísal:
admin napísal:
otocihak napísal:
no tak to je teda super, tak tu nedelu si volame.....
No ved uvidime ako sa zadari lebo ten sneh dnes rano ma vcelku dost prekvapil teda... 

Nehovorme o snehu lebo ma uz nacisto porazi...
V nedelu Vam urcite volam a dohodneme sa a trenovanie asi podla pocasia...

Bracho ma stale velke auto v servise takze stim prevozom vozika musime pockat.
Otocihak&Tondo urcite sa ozvem...

No takze vozik je uz u Tonda tak uz nam ostava sa len dohodnut kedy zacneme trenovat.
Takze kedy?

Ja robim celi vikend:(

Linduss napísal:
Tento víkend má niekto záujem a čas sa stretnúť? So-ne?
ahojte, ja mozem jedine v nedelu po 19:00....

a kde by sme sa stretli..mozno by sme dobehli