Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený
Stránky: 1 … 16 17 18 19 20 21

no fakt zverina, kto by to bol povedal..... na takeho maleho psika:O
No a spomeniem vam nazor mojej kolegine, ktora je inac psickar: zevraj je to tyranie psa a ty ludia nie su v poriadku....No asi jej prezraty labrador sa ma lepsie.....

@otocihak - No vies, mozno u nejakych ludi sportova stranka prekracuje istu zdravu hranicu - preto ja, ked pes netaha, ho do toho nebudem nutit. Nie kazdy ale na to mysli...preto presne ako vravis, prezraty labrador - akoze polovne plemeno - jej kysne doma na gauci a ona je spokojna, aky ma dobry zivot 

@otcihak Cau.My kedy pojdeme tahat?

Ramzes napísal:
Ahoj, pisal som ti spravu, len neviem ci si ju dostal. ... Baby to tam tento rok koncia, janka ktora cvicila tak uz tam necvici, robi sa tam uz len agility. Pisal som ti kvoli tomu voziku, ci si ho nechces zobrat, lebo keby som tam chcel chodit tak by som musel zaplatit 100€, co sa mi zda dost, nakolko som tam chodil sam. Tak daj vediet ze co a ako...

otocihak napísal:
Ramzes napísal:
Ahoj, pisal som ti spravu, len neviem ci si ju dostal. ... Baby to tam tento rok koncia, janka ktora cvicila tak uz tam necvici, robi sa tam uz len agility. Pisal som ti kvoli tomu voziku, ci si ho nechces zobrat, lebo keby som tam chcel chodit tak by som musel zaplatit 100€, co sa mi zda dost, nakolko som tam chodil sam. Tak daj vediet ze co a ako...
Neprisla mi sprava.
Toho vozika bude urcite skoda,len nemam ho kde mat.Keby si vedel o niecom kam by sme ho mohli supnut a potom aj vyuzivat.
Alebo niekto kto chce tahat snami mozno viete o nejakom rieseni.

Ramzes napísal:
otocihak napísal:
Ramzes napísal:
Neprisla mi sprava.
Toho vozika bude urcite skoda,len nemam ho kde mat.Keby si vedel o niecom kam by sme ho mohli supnut a potom aj vyuzivat.
Alebo niekto kto chce tahat snami mozno viete o nejakom rieseni.
bohužial,keby som vedel,tak by som to poriešil,...

@Ramzes Volalo sa ti, len telefon si nezdvihal... Vedel by som o priestore kde to uskladnit, kde chodit trenovat a bez nutnosti platit niekomu nieco...

admin napísal:
@Ramzes Volalo sa ti, len telefon si nezdvihal... Vedel by som o priestore kde to uskladnit, kde chodit trenovat a bez nutnosti platit niekomu nieco...
hmm, tak to znie zaujimavo, tak sa staci dohodnut, preniest vozik a bude to parada...

otocihak napísal:
admin napísal:
hmm, tak to znie zaujimavo, tak sa staci dohodnut, preniest vozik a bude to parada...
ponuka plati v pripade, ze asvaltovy povrch nie je problem...

admin napísal:
otocihak napísal:
admin napísal:
ponuka plati v pripade, ze asvaltovy povrch nie je problem...
urcite lepsie ako doma sediet na gauci, len nech si pekne psici zamakaju aj na tom asfalte..., no musime sa prisposobit moznostiam, ale aj tak diky, budem moc rad ked sa podari hocico....