Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený

Karcipa napísal:
Maja napísal:
Karcipa napísal:
Ahoj, a my sme z Ostredkov, od parku za Buduckou
, takze susedia, k prejazdu na Avion chodime na vinko, tak ak niekedy prebehnete k nam do parku ...., a aka zima? nevideli ste vcera v spravach toho stafika, co behal v tomto pocasi cez potok a kameroval podvodny svet? veeelmi si pochvaloval, asi bol nadopovany :-)Ahoj, chodim s nim von do toho parku na Ostredky, tam sa totiz aspon vylieta, lebo u nas su same cesty.. tak to by sme sa mohli niekedy stretnut. ktory prejazd na avion, zeleznicny? Inak Kirbymu az taka zima nie je ked beha, ale vcera -9 a viac, to je uz na mna vela..do takej zimy sa mi nechce a myslim ze ani jemu...
A akeho mate psika?jasneze SBT, fenku, ten park je fajn, kedze tam behaju tie hordy jorkshirov, russelov, barsceho, nasa si na nich zvykla, ked bola mala, tu sa da vsade navolno, a to bolo velmi dobre. Ohybaj ma mamko, pokial som ja .....
Teraz mala marodi, berieme antibiotika, tak ked sa dame doporiadku, nenechame si vas ujst :-).
super tesime sa
a prajeme hlavne skore uzdravenie
Kirby je tiez zvyknuty na inych psov aj ked s tymi malymi sa uz moc nezahra, ale sestra ma sarpeja a nasi labradora, a niekedy stretneme nejakeho vhodneho v tom parku, tak to sa strasne tesi
) skor na neho niektori vrcia a on trulko by sa chcel s kazdym hrat 

Maja napísal:
Karcipa napísal:
Maja napísal:
Ahoj, chodim s nim von do toho parku na Ostredky, tam sa totiz aspon vylieta, lebo u nas su same cesty.. tak to by sme sa mohli niekedy stretnut. ktory prejazd na avion, zeleznicny? Inak Kirbymu az taka zima nie je ked beha, ale vcera -9 a viac, to je uz na mna vela..do takej zimy sa mi nechce a myslim ze ani jemu...
A akeho mate psika?jasneze SBT, fenku, ten park je fajn, kedze tam behaju tie hordy jorkshirov, russelov, barsceho, nasa si na nich zvykla, ked bola mala, tu sa da vsade navolno, a to bolo velmi dobre. Ohybaj ma mamko, pokial som ja .....
Teraz mala marodi, berieme antibiotika, tak ked sa dame doporiadku, nenechame si vas ujst :-).super tesime sa
a prajeme hlavne skore uzdravenie
Kirby je tiez zvyknuty na inych psov aj ked s tymi malymi sa uz moc nezahra, ale sestra ma sarpeja a nasi labradora, a niekedy stretneme nejakeho vhodneho v tom parku, tak to sa strasne tesi) skor na neho niektori vrcia a on trulko by sa chcel s kazdym hrat
Ahojte Kirbici, uz sa uzdravujeme, a vonku je pekne, dnes frcime este k vetovi, ale zajtra nedojdete do parku? Sraz moze byt na tom konci pri Buducke. Tak okolo 16,30?

Ahoj Karci, zajtra mozeme, ale o 16.30 je pre mna skoro, do 16 som v robote a von chodim az okolo 18-19.
Zajtra sa tam stretavame v parku aj s inymi psami o 19. Pridete tam alebo sa dohodneme iny den? v piatok napr.
No som rada ze sa ma uz Angie lepsie
Vcera sme ju stretli ale my sme akurat isli domov...