Staffordshire bull terrier portál

Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier

Nie ste prihlásený

Ohodnotenie témy: 0
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

#11 29-01-2010 11:33:37

Maja Adresovať váš príspevok konkrétnemu užívateľovi napr: @username
Nováčik
Maja's Avatar
Lokácia: Bratislava
Group: Members
Obľúbenosť: 0 

Re: Kirby

Karcipa napísal:

Maja napísal:

Karcipa napísal:

Ahoj, a my sme z Ostredkov, od parku za Buduckou
, takze susedia, k prejazdu na Avion chodime na vinko, tak ak niekedy prebehnete k nam do parku ...., a aka zima?  nevideli ste vcera v spravach toho stafika, co behal v tomto pocasi cez potok a kameroval podvodny svet? veeelmi si pochvaloval, asi bol nadopovany :-)

Ahoj, chodim s nim von do toho parku na Ostredky, tam sa totiz aspon vylieta, lebo u nas su same cesty.. tak to by sme sa mohli niekedy stretnut. ktory prejazd na avion, zeleznicny? Inak Kirbymu az taka zima nie je ked beha, ale vcera -9 a viac, to je uz na mna vela..do takej zimy sa mi nechce a myslim ze ani jemu...
A akeho mate psika?

jasneze SBT, fenku, ten park je fajn, kedze tam behaju tie hordy jorkshirov, russelov, barsceho, nasa si na nich zvykla, ked bola mala, tu sa da vsade navolno, a to bolo velmi dobre. Ohybaj ma mamko, pokial som ja .....
Teraz mala marodi, berieme antibiotika, tak ked sa dame doporiadku, nenechame si vas ujst :-).

super tesime sa smile a prajeme hlavne skore uzdravenie
Kirby je tiez zvyknuty na inych psov aj ked s tymi malymi sa uz moc nezahra, ale sestra ma sarpeja a nasi labradora, a niekedy stretneme nejakeho vhodneho v tom parku, tak to sa strasne tesi smile) skor na neho niektori vrcia a on trulko by sa chcel s kazdym hrat smile

#12 24-02-2010 14:13:25

Karcipa Adresovať váš príspevok konkrétnemu užívateľovi napr: @username
Bull fanda
Obľúbenosť: 1 

Maja napísal:

Karcipa napísal:

Maja napísal:

Ahoj, chodim s nim von do toho parku na Ostredky, tam sa totiz aspon vylieta, lebo u nas su same cesty.. tak to by sme sa mohli niekedy stretnut. ktory prejazd na avion, zeleznicny? Inak Kirbymu az taka zima nie je ked beha, ale vcera -9 a viac, to je uz na mna vela..do takej zimy sa mi nechce a myslim ze ani jemu...
A akeho mate psika?

jasneze SBT, fenku, ten park je fajn, kedze tam behaju tie hordy jorkshirov, russelov, barsceho, nasa si na nich zvykla, ked bola mala, tu sa da vsade navolno, a to bolo velmi dobre. Ohybaj ma mamko, pokial som ja .....
Teraz mala marodi, berieme antibiotika, tak ked sa dame doporiadku, nenechame si vas ujst :-).

super tesime sa smile a prajeme hlavne skore uzdravenie
Kirby je tiez zvyknuty na inych psov aj ked s tymi malymi sa uz moc nezahra, ale sestra ma sarpeja a nasi labradora, a niekedy stretneme nejakeho vhodneho v tom parku, tak to sa strasne tesi smile) skor na neho niektori vrcia a on trulko by sa chcel s kazdym hrat smile

Ahojte Kirbici, uz sa uzdravujeme, a vonku je pekne, dnes frcime este k vetovi, ale zajtra nedojdete do parku? Sraz moze byt na tom konci pri Buducke. Tak okolo 16,30?

#13 24-02-2010 18:16:06

Maja Adresovať váš príspevok konkrétnemu užívateľovi napr: @username
Nováčik
Maja's Avatar
Lokácia: Bratislava
Obľúbenosť: 0 

Ahoj Karci, zajtra mozeme, ale o 16.30 je pre mna skoro, do 16 som v robote a von chodim az okolo 18-19.
Zajtra sa tam stretavame v parku aj s inymi psami o 19. Pridete tam alebo sa dohodneme iny den? v piatok napr.
No som rada ze sa ma uz Angie lepsie smile Vcera sme ju stretli ale my sme akurat isli domov...

www.staffies.net