Diskusné fórum plemena Staffordshire Bull Terrier / Stafordšírský bulteriér / Stafbul a príbuzných plemien staford, Pitbull Terrier
Nie ste prihlásený

Stretnú sa dve blondíny. Jedna hovorí: "Predstav si, od Mikuláša som
tehotná". Druhá na to: "No to bol nápad dávať si piču do okna..."
toto sa nedalo nechat si pre seba 

Žena a muž mali vytvoriť vetu, v ktorej budú slová ”milovať” a ”sex”.
Žena napísala: ”Keď sa dvaja úprimne a hlboko milujú a vzájomne si seba vysoko vážia, tak spoločnosť morálne aj spirituálne akceptuje, že títo dvaja sa ponoria do sladkého opojenia fyzického sexu.”
Muž napísal: ”Milujem sex.”

kudlakova napísal:
Stretnú sa dve blondíny. Jedna hovorí: "Predstav si, od Mikuláša som
tehotná". Druhá na to: "No to bol nápad dávať si piču do okna..."
toto sa nedalo nechat si pre seba
No tak toto bolo dobre kudlakova...

Dcéra príde domov s plačom. Mama sa jej pýta:
- Čo sa ti stalo?
- V škole ma volajú šimapr!
- A to je čo?
- Šialene malé prsia.
V tom sa otec začne strašne smiať. Mama naň kričí:
- Ty buď ticho šimako!

Šesťnásť ročné dievča sa vráti domov a smutne oznámi rodičom, že je tehotná. Otec, rozzúrený, nabije pištol a chce vedieť, čo je to za bastarda, že ho zabije. Dcéra nato, že je to slušný chlapík a postaví sa k tomu zodpovedne. Vtom zastane pred domom špičkové auto a vystúpi distingvovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí sa pred rodičov dievčaťa, pozrie im do oči a hovorí:
- Mal som pomer s vašou dcérou, ale bohužial moja rodina mi nedovolí zobrať si ju. Kedže som vážený človek, chcem niesť následky za vzniknutú situáciu. Nechcem nechať ani ju ani dieťa v nedostatku, preto navrhujem nasledovné: Ak sa narodí chlapec, na jeho účet pošlem milión euro a bude spravovať 5 pobočiek predaja Alfa Rómeo. Ak sa narodí dievča, dostane na účet milión euro a 10 salónov krásy. Keby však nešťastnou náhodou dieťa potratila.....
Otec ho preruší, položí mu ruku na plece a hovorí:
- Tak ju pojebeš znova, žiadny problém.

Panboh napísal:
Šesťnásť ročné dievča sa vráti domov a smutne oznámi rodičom, že je tehotná. Otec, rozzúrený, nabije pištol a chce vedieť, čo je to za bastarda, že ho zabije. Dcéra nato, že je to slušný chlapík a postaví sa k tomu zodpovedne. Vtom zastane pred domom špičkové auto a vystúpi distingvovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí sa pred rodičov dievčaťa, pozrie im do oči a hovorí:
- Mal som pomer s vašou dcérou, ale bohužial moja rodina mi nedovolí zobrať si ju. Kedže som vážený človek, chcem niesť následky za vzniknutú situáciu. Nechcem nechať ani ju ani dieťa v nedostatku, preto navrhujem nasledovné: Ak sa narodí chlapec, na jeho účet pošlem milión euro a bude spravovať 5 pobočiek predaja Alfa Rómeo. Ak sa narodí dievča, dostane na účet milión euro a 10 salónov krásy. Keby však nešťastnou náhodou dieťa potratila.....
Otec ho preruší, položí mu ruku na plece a hovorí:
- Tak ju pojebeš znova, žiadny problém.
supa

Policista vyzve mladou slečnu k tanci a ptá se jí: "Slečno, Vy si taky myslíte, že jsou policajti blbí?" "Ne, ale na hymnu jsem ještě netancovala."

Učiteľka na hodine sexuálnej výchovy sa pýta žiakov: - Žiaci, ktorí si myslíte, že deti nosí bocian, postavte sa napravo. Tí, čo si myslia niečo iné naľavo. Prihlási sa Móricko: - Pani učiteľka, tí čo už súložili si môžu ísť na chodbu zapáliť?
"Včera večer som zistil, že mám cigánsku krv."
"Neblbni, fakt?!"
"Áno, ale iba trochu na kapote a nárazníku."

Pride 85rocny dedusko k doktorovi sadne si na stolicku obkrocmo a vravy:
viete pan doktor mam pre vas dobru spravu budem OTEC moja 26rocna priatelka nosi pod srdcom moje dieta je to uzasne nie??
Doktor sa zamysli a vravy:
Viete ja mam dobreho kamarata on je vasnivy polovnik a nenecha si ujst ziadnu prilezitost zajst si do lesa.
Jedno rano mal velmi naponahlo a namiesto pusky zobral omylom zo skrine parazol ide si tak po lese a zrazu na cistinke pekna urastena srnka tak si tak poklakne zamieri parazolom na nu, a stlaci gombik parazol sa otvori a srnka padla ako pdtata.....
A tu dedko vykrikol to je pekna somarina musel to do nej napumpovat niekto ini
A doktor na to: Presne o tom hovorim